Reiki ervaringen: is het de moeite waard?

De reiki ervaringen van verschillende deelnemers vind je in dit artikel. Je verdiept jou in reiki, maar je wil natuurlijk zeker van zijn of reiki daadwerkelijk werkt.

Reiki ervaringen: behandeling en cursus

Er is wetenschappelijk niet zo veel bekend omtrent reiki. Daarom ga ik af op de informatie van andere reiki deelnemers en mijn eigen inzichten. Reiki verbetert de bloeddruk, hartslag, kwaliteit van het leven, welzijn en gevoel van welbevinden. Ontspanning, vermindering van misselijkheid, pijn en onrustgevoelens. Het is een waardevolle aanvulling op de reguliere zorg. Ik ben te spreken over de kalmerende effecten van reiki, het zorgt voor ontspanning en warme gevoelens en inzichten. Het kan ook helpen met het stoppen met roken en het verwarmt koude voeten. Hanneke (ervaring reiki behandeling)

Reiki is echt fantastisch. Je hebt reiki behandelaars en reiki masters, zorg ervoor dat je de goede uitkiest. Kies er 1 uit die aangesloten is bij de Usui Systeem ‘Natuurlijk Genezen’. Richtlijnen van Reiki Stichting Nederland. Ik brandde pas geleden mijn vingertoppen aan een gloeiend hete bakpan. Het deed onwijs veel pijn en benaderde een reiki beoefenaar. Na een kwartier verdween langzamerhand de pijn en stress. Na een half uur was de pijn helemaal verdwenen! Margot (ervaring reiki behandeling)

Ik heb mijn stuit gebroken, er is niets pijnlijker dan dat. Ik kon niet liggen of staan, het is vreselijk. Heb daarom een behandeling van vijftien minuten ondergaan. De volgende dag kon ik gewoon rennend de straat oversteken. De pijn was helemaal verdwenen, reiki werkt en is heel verzachtend. Ik zweer dat het werkt!. Lulu (ervaring reiki behandeling)

Beste mensen, ik heb mijn eerste graad behaald en begin binnenkort met mijn tweede graad. Reiki heeft mij geholpen om van mijn zware paniekaanvallen af te komen, dus ik raad reiki alleen maar aan. Met reiki kon ik positief omgaan met de reactie’s met betrekking nachtmerries en vreemde dingen. Neem wel een goede master wanneer je de goede kanten van reiki wil ervaren. Berrie (ervaring reiki behandeling)

Een tijdje geleden begon ik aan een aantal reiki-behandelingen. Ik had geen flauw idee wat mij te wachten stond. Het was een spontane ingeving dat tegen mij zei dat ik dit het beste kon doen. Vond reiki wel een vaag iets, maar ben blij dat ik het heb gedaan. Ik voelde mij tijdens de behandelingen dat ik weer tot leven kwam. Er gebeurde gewoon iets met mijn lichaam. Alle blokkades die in mijn lijf zaten, zijn opgeheven. Ik voel de energie weer gaan stromen en daardoor voel ik mij een ander mens. Petra (ervaring reiki behandeling)

Reiki is echt geweldig om iedereen te genezen. Ik heb een zieke kat en heb twaalf reiki behandelingen op hem laten uitvoeren. Uiteindelijk is hij genezen van darm en maagklachten. Ik behandel mijzelf, familie, vrienden en huisdieren met goed resultaat. Heb deze cursus gedaan, omdat het bij mij en mijn kat hielp. Dora (ervaring reiki behandeling en leerling reiki cursus)

Ik heb de cursus van de Japanse reiki gevolgd. Van wat ik hier allemaal op het internet lees, vraag ik mij af bij wie iedereen een cursus heeft gevolgd. De Japanse reiki gaat terug naar bron, de westerse reiki is naar mijn mening op hol geslagen. Reiki is het doorgeven van energie. Wanneer je naar een opleidingscentrum gaat zoeken, zoek dan naar een erkende. In de tussentijd raad ik het e-book van reiki aan om je alvast meer in reiki te kunnen verdiepen. Marco (leerling reiki cursus)

Wil je je ook meer verdiepen in reiki? Klik dan op het onderstaande button.

Reiki e-book is nu beschikbaar!

Plaats een reactie