Reiki behandeling kosten

De positieve effecten van een reiki massage en behandeling is dat jij je ontspannen gaat voelen. Ook kun je ervan herstellen of kom je tot nieuwe inzichten. Het is net als stromend water, wanneer het water stilstaat, dan kun je in de spiegel van jouw ziel kijken en er komt nieuwe energie vrij.

Wat is reiki massage?

Een reiki massage begint met een intakegesprek, dan weet de behandelaar waar de knelpunten in jouw lichaam zit. Een behandeling duurt ongeveer 90 tot 150 minuten. Je kan ervoor kiezen om een massage met olie te krijgen, de olie ondersteunt de massage. De massage kan met of zonder kleding worden gegeven, de keuze is aan jou.

De focus is dat het hele lichaam wordt gemasseerd door middel van bepaalde massagetechnieken en handopleiding van reiki. De spieren worden meegenomen, zo worden zoveel mogelijk blokkades weggenomen om energie vrij te maken. Jouw lichaam gaat zich zo herstellen en het gaat zich opladen met nieuwe energie.

Wat kost een reiki behandeling?

  • Een behandeling van 30 minuten kost tussen de €25,- en €45,-
  • Een behandeling van 45 minuten kost tussen de €35,- en €65,-
  • Een behandeling van 60 minuten kost tussen de €45,- en €85,-

Reiki massage praktijken

Hieronder zie je een lijst van een aantal reiki massage praktijken waar de meeste vraag naar is.

Reiki massage Den-Haag

Reiki massage Den-Bosch

Reiki massage Amsterdam

Reiki massage Utrecht

Reiki massage Rotterdam

Reiki massage Breda

Meer informatie over Reiki

Een reiki massage nemen is heerlijk, maar dit kan je ook jezelf aanleren. Het is makkelijk om in jouw eigen tijd in te delen. Met behulp van de reiki e-book leer je alles over reiki.

Reiki e-book is nu beschikbaar!

Plaats een reactie